Dotări Dr. Vet Clinic 

Dr. Vet Clinic se numără printre cele mai moderne și performante clinici. 

Utilizăm aparatură unică în București pentru analize, pentru ca animăluțul tău de companie să primească cele mai bune îngrijiri medicale.

aparat analize veterinare

Vcheck V200

Aparat pentru testarea unor diverse patologii hormonale, inflamatorii și infecțioase, utilizând imunoflorescența. Ajută la verificarea măsurării cantitative a 21 biomarkeri (Progesteron, d-Dimer, cPL, fPL, SAA, CRP, Cortisol, T4, TSH, Feline NT-proBNP, Canine NT-proBNP, CDV Ag, CPV Ag, CCV Ag, CHW Ag, FPV Ag, CPV Ab, CDV Ab, FHV Ab, FPV Ab, FCV Ab) din ser plasmă și sânge integral,  cu rezultate obținute în maxim 15 minute.

Mnchip Celercare V5

Este un analizator veterinar automat de biochimie completă (afecțiuni renale, hepatice, pancreatice, electroliți, gaze sangvine). Acesta funcționează pe bază de profile, iar testele de profil sunt alocate intr-un rotor. Utilizează reactivi liofili stabili în timp, cu rezultate precise, ce folosește o cantitate foarte mică de sânge (100 de uL) , iar rezultatele sunt gata in aproximativ 15 minute.

aparat pentru analize de biochimie veterinara
aparat pentru analize veterinare

Urit 5160 Vet

Hemoleucograma este un test de screening ce oferă informații despre numărul și cantitatea celulelor roșii (eritrocite), celulelor albe (leucocite) și trombocitelor din sânge.

Hemoleucograma face parte atât din seria de teste de rutină, cât și din analizele de bază în cazul afecțiunilor specifice, fiind de bază în stabilirea statusului hematologic și a unui diagnostic direct.

Aparatul de hematologie veterinară eliberează 34 de parametrii: WBC,LYM%,MON%,NEU%,EOS%,BASO%,LYM#,MON#,NEU#,EOS#,BAS#,RBC, HGB,HCT, MCV,MCH, MCHC,RDW_CV,RDW_SD,PLT,MPV,PDW,PCT,P_LCR,P_LC, RETIC_ABS,RETIC, IRF

Principii de măsurare:

WBC/DIFF - diferențIere 5 DIFF prin laser flowcitometrie

WBC - măsurare duală atât optică cât și prin metoda impedanței pentru eliminarea erorii optice

HGB - metodă colorimetrică

Colorație specială pentru reticulocite în diverse anemii

Mindray uMEC12 Vet Monitor

Aparat de monitorizare a funcțiilor vitale intraoperator cu capnograf și ecran de inaltă rezoluție. Configurația aparatului include ECG, RESP, SpO2, NIPB, PR&TEMP, IBP.

Aparat de anestezie inhalatorie pe bază de isoflurane.

aparat monitorizare functii vitale veterinare si anestezie inhalatorie

Aparat anestezie RWD

aparat pentru stomatologie veterinara

Aparat cu aspirație chirurgicală pe aer, aspirație salivară pe apă, detartraj incoporat, micromotor pneumatic, piesă cod cu Push Buton și 4 posturi diferite folosite pentru extracțiile dentare.

Unit dentar Blue Tech

Electrocauter Kentamed 1FE Bipolar

Unitate electrochirurgicală ce oferă confortul de operare și siguranță sporită a pacientului.

electrocauter veterinar
WhatsApp Image 2022-02-09 at 14.24.00 (1).jpeg
incubator veterinar

Incubator Pet Brooder 90

Incubator cu temperatură și umiditate controlată cu ionizarea aerului pentru un mediu curat și filtrat. Compatibilitate cu nebulizator pentru furnizarea de oxigen de înaltă densitate. Este conceput pentru a ajuta animalele nou-născute sau bolnave care au nevoie de îngrijire blândă și precisă, dispunând de senzori și controale digitale precise.

Injectomat Mindray BeneFusion SP1 Vet

Ajută la menținerea unei rate constante de infuzie pentru pacienții internați.

injectomat veterinar
ecograf veterinar

Ecograf ESAOTE MyLab Seven

Este un sistem ultrasonografic inovativ capabil să ofere perfomanțe de înaltă clasă intr-un pachet compact în cardiologie,  obstetrică-ginecologie și imagistică generală veterinară, fiind echipat cu 5 sonde ecografice: 3 sonde (liniară, convexă, microconvexă) pentru abdomen general și 2 sonde de cardiologie cu soft dedicat, acoperind astfel toate patologiile veterinare.

Roentgen Diagnostic Ecoray Orange HF1060

Aparatul ecoray cu invertor de înaltă frecvență se îndreaptă spre cea mai valoroasă, mai durabilă și mai puternică tehnologie pentru a produce o calitate înaltă a imaginii radiologice.

aparat radiologie veterinara

Ai nevoie de ajutor? Suntem aici pentru tine și prietenul tău!