Servicii 

sala pentru consultatii veterinare

   Medicii noștri vin în întâmpinarea prietenilor necuvântători oferind consultații de specialitate precum oftalmologie, stomatologie, ortopedie, dermatologie, ORL, endocrinologie, nefrologie și obstetrică-ginecologie.

   Clinica noastră vă stă la dispoziție cu aparatură de ultimă generație în vederea efectuării testelor de BIOCHIMIE COMPLETĂ pe bază de profile, HEMATOLOGIE ( hemoleucogramă 5 DIFF) ce eliberează 34 parametrii, TESTAREA PATOLOGIILOR hormonale, inflamatorii și infecțioase pentru măsurarea cantitativă a 21 de biomarkeri. 

Recomandăm efectuarea unui set de analize minim o dată pe an, iar la animăluțele in etate (după vârsta de 6 ani) de 2 ori pe an sau ori de câte ori este necesar.

laborator pentru analize veterinare
sala pentru chirurgie veterinara

   Medicii noștri oferă o varietate de proceduri chirurgicale, ortopedice, pentru țesuturi moi,  și de urgență.

   Știm că fiecare patologie la animalele de companie este unică și se v-a lucra cu proprietarii pentru a găsi o soluție optimă.

   Medicii veterinari de urgență sunt angajați NON-STOP în cazul în care animalul dvs. de companie necesită orice monitorizare suplimentară în timpul internării post-operator, unitatea noastră de terapie intensivă fiind echipată cu aparatură performantă și personal de îngrijire cu experiență.

   Folosim aparatură destinată radiologiei și ecografiei pentru a diagnostica rapid problemele care pot afecta animalul tău de companie.

   Radiografia este o procedură de diagnosticare care ne permite să vedem structura oaselor, integritatea acestora dar și alte organe cum ar fi: plămâni, cord, stomac, intestin, vezică urinară etc.

   O ecografie pentru animalele de companie este o tehnică de imagistică neinvazivă, cu ultrasunete, utilizată pentru a vizualiza organele interne și pentru a identifica problemele potențiale. 

radiologie veterinara si ecografie veterinara
microcipare caine si microcipare pisica

   Conform legislației în vigoare microciparea este obligatorie pentru toți câinii cu stăpân. 

   Microciparea câinelui este simplă și rapidă. Cipul este de obicei introdus în zona cefei. Procedura durează câteva secunde.

   Pisica ta poate fi microcipată de la vârsta de 3 luni, însă în cazul în care doriți să călătoriți în afara țării împreună cu pisica dumneavoastră, microciparea este obligatorie.

   Dacă vă  modificați adresa sau vă schimbați numărul de telefon, puteți conta pe noi în vederea schimbării datelor de contact. 

   Vaccinurile sunt o parte esențială a îngrijirii continue a animalelor de companie.

   Protejați-vă animalul de companie împotriva îmbolnăvirii, asigurându-vă că toate vaccinurile sunt la zi.

   Animalele de companie trebuie vaccinate cât mai repede posibil. Animalele de companie tinere au un risc mult mai mare de a se îmbolnăvi cu boli infecțioase, acestea pot fi fatale sau să provoace probleme de sănătate pe tot parcursul vieții. 

vaccin veterinar
deparazitare veterinara interna si externa

   Păstrați-vă animalul de companie și casa ferite de paraziți, cu tratamente specifice pentru paraziții interni cât și externi.

   Echipa noastră este întotdeauna la îndemână pentru a vă oferi produse eficiente de prevenire a paraziților, tratament și sfaturi oricând aveți nevoie.

   Medicii noștrii se gândesc în primul rând la prietenii patrupezi și prevenirea bolilor de natură parazitară, astfel recomandăm deparazitarea externă la intervale de 1 lună de zile folosind atât produse spot-on cât și comprimatele antiparazitare. Pentru deparazitarea internă a companionului dumneavoastră recomandăm efectuarea procedurii la fiecare 3 luni și cel puțin o dată pe an un examen coproparazitologic. 

   O îngrijire excepțională atunci când aveți cea mai mare nevoie.

   Dacă animalul dumneavoastră de companie este bolnav, vă recomandăm sa vizitați cabinetul veterinar, acesta fiind complet echipat. Cu toate acestea, înțelegem că există situații în care acest lucru nu este posibil. În astfel de momente, echipa noastră vă oferă vizite la domiciliu pentru consultații, tratamente sau transport către clinică.

ambulanta veterinara
pisica la veterinar

   Înțelegem că pisicile pot deveni uneori stresate în timpul vizitelor la medicul veterinar, astfel că, in cadrul clinicii noastre, tot personalul medical este prietenos cu pisicile pentru a răspunde nevoilor unice ale acestora.

   De asemenea, pisicile necesită o manipulare blândă pentru a menține nivelul scăzut de stres.

Ai nevoie de ajutor? Suntem aici pentru tine și prietenul tău!